Succeshistorien fortsætter og hæderen regner ned over mandskabet i F. C. Lange Bolde. Vinterens sult, efter fodbold på græs, og et mandskab som er mere tændt end aldrig før, gør at de orange hævnere bryder alle forventninger i forårets serie 5!

Der er så mange gode ting, som kan remses op omkring F. C. Lange Bolde.
Hvis der kigges på tabellen ser man de første fire ting:

  • 5. pladsen (ud af 12)
  • 1,4 point/kamp
  • Målscore på +6
  • Scoret tredjeflest mål i turneringen

Aldrig er vores orange helte fået en så høj placering i tabellen, og slet ikke i forårssæsonen, som typisk er den sværeste. Placering skyldes det høje pointgennemsnit. Hvor det tidligere har haft en målsætning om 1 point/kamp, så er forventninger sprængt og høstet næsten en halv gang flere point end ventet.

For første gang i klubbens historie, slutter F. C. Lange Bolde sæsonen af med en målscore i plus. Dette er en sand fornøjelse, som skyldes det geniale midtstopperpar, som Martin Flindt og Jonas Præstekjær, udgør, samt den høje kvalitet der altid er på mål, Jakob Pind og René Erichsen!
Midtstopperne kan sammenlignes, både af personlighed og kvalitet, med Ferdinand og Vidic. Flindt er som Ferdinand: Fandens rapkæftet, og manden der sætter i spurt når der skal løbes stærkt. Formanden er som Vidic: Tager slåskampene med modstanderne, som ikke altid er lige kønt, men absolut effektivt.

De orange hævnere scorede 34 mål i indeværende sæson. Det er cirka 3 mål/per. Det er fandme stærkt gået, og dette kan hele den offensive del takkes for. Den solide midtbane, som oftest har Kent ved taktstokken, formår at fordele spillet ud, så kanter og angribere konstant bliver farlige.
F. C. Lange Bolde scorer tredjeflest mål i turneringen, hvilket er smukt. Tænkt hvad det ikke kunne ende med, hvis der bliver scoret på alle de simple bolde der bliver sendt over mål!

Alt i alt kan alle godt være tilfredse med deres indsats! Også dig Mark, som aldrig møder op til træning, eller Fredsgård som ikke går uden for en dør i dårligt vejr. Selvmålsskytterne, Rasmus Collin og Martin Flindt, er også tilgivet, og de har nu styr på hvilken ende der skal scores i.

Tak for en rigtig lækker sæson drenge, det har alle folk del i! Især træneren og ikke mindst hans assistent!
Vi ses til august hvor der skal tæves nogle flere pigekor!

 

Kategorier: Alle indlæg