Salomon leverer assist til skarpretterne i front, mens den spanske magiker leverer redninger på stribe!

I en verden, hvor fodbold er mere end et spil, er det en saga. Og i dagens kapitel af F. C. Lange Boldes heroiske historie, blev der skrevet et par bemærkelsesværdige fodnoter mod SSV Højfyn.

Lad os starte med Peter Salomon, den notorisk forsinkede winger. Han ankom til kampen med en hastighed, der ville gøre en snegl stolt, men hans assist var alt andet end langsomme. Med to blændende afleveringer beviste han, at timing måske er alt i komedie, men i fodbold er det slutproduktet, der tæller.

Christian Albin, viste igen sin målnæse, med god support fra Hr. Salomon. Han snusede sig frem til målet som en trøffeljæger på jagt efter sit bytte. Med et snuptag og et velplaceret spark sendte han bolden i nettet, og bekræftede at målscoring er hans sjette sans, og gav en reducering til 1-3 kort inden pausen.

Hele anden halvleg blev SSV Højfyn holdt fra fadet, grundet faldende kadence og en eminent keeperindsats. I målet stod nemlig de orange hævneres nye spanske vægter, en maestro med handsker. Han dansede over stregen med en elegance, der ville få en matador til at blegne. Med reflekser skarpere end en toreadors sværd og en beslutsomhed, der kunne tæmme selv de vildeste okser, parerede han skud efter skud.

Og så var der formanden, indskiftningen der kom ind fra bænken kort før tid. Han trådte ind på scenen som en sulten understudy klar til at stjæle showet. Med et skud, der var både hans første og sidste i kampen, scorede han sit første sæsonmål og sikrede sig en plads i F. C. Lange Boldes historie.

Men som alle gode fortællinger, havde denne også sin vending. Trods en heroisk indsats og en kampånd, der ville gøre enhver fodboldfan stolt, endte de orange hævnere med et nederlag på 3-2. Men frygt ej, for i fodbold, ligesom i livet, er det ikke faldet, men oprejsningen, der tæller. Og de orange hævnere vil rejse sig igen, klar til næste kapitel i deres uendelige saga.

 

Kategorier: Alle indlæg