Med hastige skridt nærmer vi os en ny sæson, og de orange krigere er klar til at give den gas!

Sommeren nærmer sig sin ende, og det samme kan siges om fodboldtørken. Endelig får vi lov at komme på græs og vise vores fight og talent frem!

Efter en hård forårssæson hvor der blev givet kamp til stregen fra de resterende tophold, er F. C. Lange Boldes orange hævnere endnu engang klar til at give den gas i den fynske serie 5. Forårssæsonen blev afsluttet, som de fleste jo husker, med en arbejdssejr over rækkens 2. plads (Verninge IF), hvilket betød, at de lokale krigere fra Sanderum overtog andenpladsen og kunne gå på sommerpause med sølvet i trofæskabet!

Nu er posen rystet, nye puljer er lavet og der er indført slutspil i serie 5. Dette betyder at efter de første 6 kampe vil puljen blive opdelt i nummer 1-3 i en meskerskabspulje, og nummer 4-7 i en placeringspulje. Målsætningen er selvfølgelig klar for de orange hævnere, som mod en række gamle kendinge fra tidligere sæsoner, sigter efter en tur i slutspillet.
Truppen der skal bringe guldet hjem til F. C. Lange Bolde, er meget lig de senere sæsoner, vi har fået en tilføjelse i form af Kasper Olsen, og Anders Grue gør comeback med sit drønfarlige venstreben. Desværre har vi måtte sige farvel til et par spillere, heriblandt klubbens ene keeper, Peter Salomon, som er blevet udstationeret i storbyen. Derudover har Páll Indriðason valgt at vende snude hjem til Island. Páll er en af klubbens kulturbærere og er kendt som en stor fortaler for Odense Letbane, som han hylder med sit helt eget terningspil på de fynske bodegaer. Vi ønsker ham alt det bedste fremover, selvom det for klubben er en hård afsked!

Fodboldtørken blev officielt stoppet forrige onsdag, hvor efterårets første træning blev afholdt. Som ventet var det en flok sultne krigere der deltog, og vi kan roligt se frem til endnu en formidabel sæson i de orange klæder, med god fight, fantastiske resultater og lækker sambabold! Vi ses på grønsværen!

Kategorier: Alle indlæg