Søndag den 2. juni, tog F.C Lange Bolde imod rækkens nummer 4, Alforat. Det var en dag med blandede følelser, tømmermænd og et hold der var klar til at vinde. Desværre endte kampen ikke som ønsket og de orange kunne skrive to skadede spillere på holdkortet.

Kort før kampstart lød målsætningen på at holdet målet rent i de første 5 minutter og at undgå at få et straffespark dømt imod sig gennem hele kampen.
Efter blot et par minutters spil, så denne målsætning ud til at smuldre, da dommeren pegede på pletten i de oranges ende.

Ærgelsen lå tungt og F.C. Lange Bolde og alle mand frygtede en overhaling af de ukendte Alforat.
Lige indtil straffesparket blev taget, reddet af vores eminente målmand, René Erichsen og skubbet til hjørnespark.
ALLE var nu ovenpå igen, og stillingen stadig 0-0.

Desværre bød de første 44 minutter af første halvleg på 4 mål til udeholdet, som udnyttede de få chancer de havde. I modsætning til F.C. Lange Bolde, som flere gange sendte bolden forbi målet på friløbere og 100%-chancer.
Heldigvis fik de orange tilkæmpet sig et hjørnespark i de døende minutter af første halvleg, og da kom målet. 4-1, så kunne man gå til pausen med godt mod. Efter målet blev der fløjtet til halvleg.

I starten af anden halvleg kom de orange ud med fuld fart og viljen til at vinde. Dette resulterede i 3 hurtige mål og pludselig var alt lige. 4-4.
Desværre gav hjemmeholdet lidt slip og lod et mål gå ind, så de igen var bagud til Alforat. Det blev der rettet op på efter yderligere 10 minutters spil og den stod nu 5-5.

Hjemmeholdet havde fint styr på Alforat og havde stadig mange brændte chancer, men dette kom der desværre ikke noget ud af. Mod slutningen af anden halvleg fik Alforat et angreb, som kaptajnen, Jonas Præstekjær forsøgte at forhindre. Dette resulterede i et målspark og en skadet kaptajn.
Der var på dette tidspunkt kun 9 minutter tilbage, og der var stadig håb for point til de orange.
Desværre fik udeholdet en friløber i det 88. minut, som Jonas Bach dækkede af, hvilket resulterede i en angriber som filmede sig til et straffe.
Deres anden chance fra de 11 meter blev denne gang udnyttet, og Alforat førte nu 6-5.

Kampen endte 6-5 til udeholdet. Hvilket ikke var helt retvisende i forhold til spil og chancer. Desværre fortsatte F.C. Lange Bolde deres stime med at skyde deres mange chancer forbi målet.

Foruden en skadet kaptajn i de døende minutter, blev målmanden, René Erichsen, skadet efter blot tyve minutters spil. Heldigvis har de orange en målmand med lange bolde, så han bed smerten fra sine to fingre i sig og spillede endnu engang en lækker kamp!

Kategorier: Alle indlæg